Het startpunt voor jouw droomwoning

Woning kopen

Een woning kopen, voor veel mensen toch één van de belangrijkere beslissingen in het leven. Misschien ben je op zoek naar je eerste huis of heb je juist al heel veel ervaring met het kopen van een woning. In alle gevallen komt mijn hulp je goed van pas.

Je kunt me inschakelen op het moment dat je jouw zoektocht net start. We kijken dan samen welke wensen je hebt, wat je financiële mogelijkheden zijn en overwegen een tijdspad. Ik houd vanaf dat moment nauwlettend het woningaanbod in de gaten. Ik kijk ook iets verder, soms kan ik je verrassen met een woning die je zelf niet direct was opgevallen.

Je kunt me ook inschakelen op het moment dat je een woning hebt gevonden.

In allebei de situaties ziet het vervolg er soortgelijk uit. Ik zal de (eerste of tweede) bezichtiging meegaan om de woning goed te inspecteren. Ik vraag alle relevante informatie op bij de verkopend makelaar en verzamel aanvullend alle overige informatie om je een compleet beeld van de woning te kunnen geven. Daar horen ook de meest recente marktgegevens bij, zodat ik kan zien of de vraagprijs wel passend is voor de woning. Op het moment dat ik een goed beeld heb zal ik een advies uitbrengen. Daarbij ben ik altijd eerlijk, daar vraag je me tenslotte voor, maar beslis je uiteindelijk natuurlijk zelf of je wel of geen bod uitbrengt. Verder zal ik contact onderhouden met de verkopend makelaar om ervoor te zorgen dat je niet opeens wordt verrast met het feit dat de woning voor je neus verkocht is. Maar ook hier, ik ben eerlijk en transparant en werk in het belang van jou als koper. Geen vriendjespolitiek met de verkopende makelaar, maar wel het voordeel voor jou dat ik met bijna alle makelaars al eens zaken heb gedaan en inmiddels weet wat ik kan verwachten.

Neem direct contact op