Begeleiding van A tot Z

Woning verkopen

Of het nu de eerste keer is dat je je huis verkoopt of dat je jouw woning al meerdere keren verkocht hebt, het is altijd weer een bijzondere tijd. De één vindt het echt spannend, de ander vindt het maar een gedoe. Voor elke klant wil ik graag een passende samenwerking bieden. Ieder mens is namelijk anders en zo is elke woning dat ook.

Als je van bent om je woning te verkopen is het fijn om te weten welke waarde je woning heeft. Maar misschien nog wel belangrijker is het om te weten welke mogelijkheden je woning biedt in de huidige markt en welke werkwijze bij jou past. Voor geen enkele klant of woning is de verkoopstrategie namelijk hetzelfde.

Graag kom ik bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Tijdens een eerste afspraak stel ik de waarde van je woning vast en schat ik de verkoopkansen in. Bovendien hoor ik juist graag van jou, wat jij belangrijk vindt aan mijn dienstverlening. Zo probeer ik jouw wensen naadloos aan te laten sluiten op mijn verkoopstrategie. Zelf vind ik de presentatie van de woning ontzettend belangrijk. Ik ben dan ook erg precies als het de foto's en internetvermelding aan gaat. Het plaatje moet gewoon helemaal kloppen. Alleen dan worden mensen enthousiast. Dat enthousiasme wil ik vergroten tijdens een inhoudelijk interessante bezichtiging. Daaruit volgende onderhandelingen voer ik met jouw wensen en voorkeuren in gedachten. Indien nodig sta ik daar wel degelijk mijn mannetje om tot het beste resultaat te komen, zowel qua prijs maar ook qua overige verkoopvoorwaarden. Wat ik ontzettend belangrijk vind? Dat zaken allemaal goed geregeld zijn. Dat alles écht goed op papier staat, dat we niets aan het toeval over laten.

Uiteraard begeleid ik de verkoop van A tot Z, van ons eerste gesprek tot aan de handtekening bij de notaris.

Neem direct contact op