Zij gingen je allemaal voor.

         

Gelijk hadden we een goed gevoel bij de makelaar. Ze gaf ons goed advies en had ook een luisterend oor. Alles is goed gelopen, daar zijn we blij om.  

         

Onze keuze is gevallen op de makelaar omdat we persoonlijk en oprecht werden benaderd. We waren bewust op zoek gegaan naar een makelaar met wie we zelf ook een woning zouden willen kopen. Een open en eerlijke benadering en geen gladde praatjes.

         

Ik ben heel tevreden, want de verwachting van de opbrengst van de woning is volledig waar gemaakt. Bovendien verliep het contact altijd snel en zeer goed.

         

Mirjam was altijd beschikbaar voor meer dan prima advies en heeft mij al het gedoe uit handen genomen.

         

De makelaar heeft kennis van zaken en gaat heel deskundig te werk. Wij zijn zeer tevreden. Vanaf het eerste contact is alles heel prettig verlopen, de bereikbaarheid is goed en de communicatie is helder, zeker een aanrader.

         

Het contact is heel plezierig verlopen. Mirjam was snel, accuraat en scherp. Het idee dat de verkoop in deskundige handen was gaf mij vertrouwen en rust, ik werd eigenlijk helemaal ontzorgd. De keuze voor de makelaar is de juiste geweest

         

Omdat ik in het buitenland werk was het heel fijn dat alles via de mail, app en per telefoon kon. De terug koppeling was altijd direct en duidelijk, waardoor alles goed en vlot verliep. FIjn was ook dat er voldoende tijd werd genomen voor uitleg, wij hoefden daardoor geen overhaaste beslissingen te nemen. Het begin bij de aankoop van de nieuwe woning, daar hadden we gelijk een goed gevoel bij.

         

We zijn blij dat we voor Mirjam gekozen hebben, na de kennismaking hadden we gelijk een leuke klik. Daarna was ze altijd bereikbaar als we vragen hadden en kregen we vlot antwoord. We werden goed op de hoogte gehouden van ontwikkelingen. Door de soepele communicatie is de verkoop van ons huis erg prettig verlopen

         

Een fijne makelaar, eerlijk en persoonlijk. We hebben het contact als heel positief ervaren.

         

We zijn prima begeleid vanaf het eerste moment. De woning is weloverwogen in de markt gezet en verkocht. De benadering vanuit de makelaar is heel deskundig en vriendelijk, wij zijn heel erg tevreden.

         

Mirjam is heel deskundig en enthousiast. Een goed gevoel vanaf het eerste contact.

         

Feilloos heeft Mirjam de grens opgezocht van de maximaal haalbare prijs, resultaat was een snelle verkoop en oplevering met een koopsom ver boven de vraagprijs.

         

We hadden bij de eerste ontmoeting met mevrouw Timmerman gelijk een goed gevoel over persoonlijkhed en proffessionaliteit. Ze heeft actie ondernomen waar nodig en ons in het gehele proces prima geadviseerd.