Wie ben ik?

Over mij

Ondernemen zit in mijn bloed. Als kind hielp ik al met kleine klusjes op het verzekeringskantoor van mijn ouders. Hoe ouder ik werd hoe meer respect en bewondering ik had voor het harde werken van mijn ouders. Naast het verzekeringskantoor startte mijn moeder een makelaarskantoor. Ja de makelaardij, dat leek me wel wat. Ik besloot na het VWO de HBO opleiding Vastgoed en Makelaardij in Rotterdam te volgen en behaalde daarnaast, in de avonduren, mijn vakdiploma's. Na mijn studie was inmiddels het kantoor door mijn broer overgenomen en heb ik met heel veel plezier 20 jaar op dit kantoor gewerkt.

Toen dit plots stopte kon ik opeens alle kanten op. Wat wilde ik écht? Ik kwam tot het besef dat ik niets liever wilde dan wat ik al die jaren had gedaan. Elke dag nieuwe mensen ontmoeten en helpen met één van de belangrijkste beslissingen in hun leven. De diversiteit van dat werk wil ik simpelweg niet missen, dát is waarvoor ik in de ochtend mijn bed uit kom. 

Dus ik ben terug, in een nieuw jasje. Met dezelfde energie en passie om jou te helpen je huis te verkopen of juist je droomwoning te vinden.

Natuurlijk is er ook een privé Mirjam. Dan breng ik mijn tijd graag door met manlief en zoon Milan en dochter Quinty. Die laatste twee vinden het overigens, net als ik vroeger, ook heel leuk om mij te helpen met klusjes op kantoor. Daarnaast vind ik het heerlijk om met mijn ouders over het ondernemen te filosoferen, zonder hun had ik nooit gestaan waar ik nu sta. 

Klanten die jou voorgingen omschrijven mij als betrokken, behulpzaam en geen gebrek aan kennis van zaken. Blijft wat ongemakkelijk om over jezelf te zeggen, lees daarom de klantbeoordelingen om te kijken of mijn werkwijze ook bij jou past!

Neem direct contact op